fotoverslag hulptransport 2014

En dan is het eindelijk zover. Wat in het voorjaar nog als een gedachte begon, is nu realiteit. Vandaag is de vrachtwagen met hulpgoederen voor Moldavië, in het bijzonder naar de plaatsen Moscovei en Trifestii, vertrokken.
Helemaal vol, of beter gezegd: nokvol!!!. Vol met kleding, meubels, gebruiksartikelen, fietsen, schoolinventaris, heel veel naaimachines, en ga zo maar door. Spullen die bij onze stichting steeds maar binnen bleven (en blijven) komen. Gegeven door al die mensen die zich betrokken voelen bij de mensen in dit land, het aller armste land van Europa.
Hoe bijzonder is het om dit zo met elkaar te realiseren met als climax vandaag het daadwerkelijk laden van de vrachtauto.
Hoe bijzonder is het moment, om dan de laaddeuren te sluiten en de wagen te verzegelen en uiteindelijk de chauffeur Michel te zien vertrekken met dit alles op weg naar Moldavië. Hoe mooi is het als die grote vrachtwagen, met rondom dat bijzondere Rode Kruis van humanitaire hulptransporten, langzaam uit het zicht te zien verdwijnen. Een emotioneel en heel voldaan gevoel.

JA, we hebben het mogen doen,.....met elkaar.!!!!!!!
samen werken - samen sterk
en voor nu: een goede reis een een behouden aankomst.