28. jul, 2014

Transport

Het is bijna zover. Begin september zal er vrachtauto met hulpgoederen naar Moldavië vertrekken. In het afgelopen jaar hebben we veel spullen gekregen. In eerste instantie vooral kleding, maar al snel kwamen er ook meubelen, speelgoed, etc.In eerste instantie overviel ons dit een beetje en was het onderlinge grapje dat we nog een aanhanger mee moesten nemen om alles op de plaats van bestemming te krijgen. Al snel was duidelijk dat er een vrachtauto nodig zou zijn. Dit hebben we opgepakt en inmiddels is het zover dat een hulptransport met diverse spullen klaarstaat. En divers is ook echt divers. In het transport zal kleding meegaan, maar ook meubels, kinderbedjes, schooltafels en stoelen, dozen vol met speelgoed, dekens, bedden en matrassen, naaimachines, enzovoorts, enzovoorts.

We zijn dankbaar dat er zoveel mensen een warm hart hebben voor de nood in Moldavië en op deze wijze hun bijdrage willen doen. Ook dank aan Omroep Gelderland waar we in een radio uitzending een oproep konden doen voor naaimachines. Het resultaat hiervan overtrof onze stoutste verwachting. Maar liefst 24 goede naaimachines en een lederstikmachine staan inmiddels klaar voor transport.

Nog steeds komen er spullen binnen. Wat deze keer niet in de vrachtauto zal kunnen, zal in een volgend transport meegenomen worden. Uw spullen blijven dus van harte welkom. Al u spullen heeft kunt u dit aangeven via ons mailadres movu-moldova@kpnmail.nl of via telefoonnummer 06-20090029.